A Waterlogic egész Magyarországon „házhozmegy”. Az optimális szolgáltatás céljából személyes ügyfélkapcsolatot, részletes tanácsadást és műszaki támogatást építünk ki, amely szükség esetén gyorsan Önnél van.

 

Erősségeink

Országszerte 10 szolgáltató központunk van, így Ön mindig talál a közvetlen közelben egy vízszakértőt. 19 Waterlogic technikus biztosítja a zökkenőmentes szolgáltatást és végez több ezer ügyfelünk számára rendszeres szervizt.

Néhány előny ügyfeleink számára:

  • Személyes helyszíni tanácsadás
  • Gyors szállítás és telepítés
  • Technikusaink magas fokú rendelkezésre állása

 

Egyéni tanácsadás

A Waterlogic-nak az a célja, hogy összes modellünk közül megtalálja minden egyes ügyfél számára a tökéletes megoldást. Ezért szakítunk időt az egyéni igények felmérésére, melynek során figyelembe vesszük a vállalkozás nagyságát és a munkatársi létszámot. A megfelelő vízadagoló kiválasztása során valószínűleg a legfontosabb tényező azoknak a személyek száma, akik azt naponta használni fogják.

A vízadagoló felállítási helyét is átgondoljuk. Felkeressük Önt, hogy pontosan lássuk, melyik felállítási hely melyik modell számára praktikus és biztosítja-e a vízcsatlakozáshoz szükséges feltételeket. Így rögtön megtervezhetjük az adagoló felállítását és Önnek kezdetektől a legjobb szolgáltatást kínálhatjuk.

 

Szolgáltatásunk a telepítés során

Az vízautomata üzembe helyezése ügyfeleink számára teljesen egyszerű. Az összes, amire a tervezett helyszínen szükség van, az egy akadálytalan hozzáférés egy vízcsatlakozáshoz. A szerelést képzett munkatársaink végzik, akik erre a feladatra vannak alaposan kiképezve.

A Waterlogic  technikusok szállítják és kötik be az eszközt, valamint magyarázzák el Önnek a funkciókat. És már élvezheti is vezetékes hálózathoz kötött vízadagolónk összes előnyét.

 

Karbantartás és szerelés

Annak érdekében, hogy az összes vízadagoló optimális teljesítménnyel, zökkenőmentesen működjön, 19 képzett technikus dolgozik. Ők évente kétszer minden egyes eszközben szűrőt és UV lámpát cserélnek az optimális vízminőség biztosítása érdekében.

Amennyiben Önnek a helyszínen egy Waterlogic munkatársra van szüksége, mert a vízautomata például meghibásodott, mi gyorsan ott leszünk Önnél. Egész Magyarországon elhelyezkedő szervizpontjaink lehetővé teszik, hogy gyorsan reagáljunk ügyfeleink kívánságaira. Így biztosak vagyunk abban, hogy Ön egy hozzáértő összekötővel rendelkezik, aki gondoskodik arról, hogy Ön élvezhesse a frissen elkészített minőségi vizet.

 

Oldal tetejére

 
 

bővebb információ

Bővebb információ és ajánlatkérés:

Waterlogic Magyarország Kft.

Székhely: 1145 Budapest, Jávor utca 5/A
Adószám: 25425060-2-42

Telefon: + 36 1 883 21 37
E-mail: ajanlatkeres@waterlogic.hu

 

Ajánlatkérés

Kérjen tanácsot szakembereinktől!