Fittness, Spa és sportcentrumokban elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű tiszta, egészséges víz fogyasztása.
A Lux Aqua vízautomatákkal korlátlan mennyiségű 100%-ban tiszta ivóvizet biztosíthat bármikor munkatársainak és vendégeinek.
Megkímélheti magát a ballonos vízzel járó tárolási problémákról úgy, hogy a havi költség előre kiszámítható.
A költséghatékonyság mellett fontos szempont lehet az igényes megjelenés valamint gépeink egyszerű használata. Egyedi technológia, egyedi design.


A tökéletesség három lépése

Sok vízadagoló rendelkezik egyszerű szűrővel. A tiszta és csíramentes vízhez azonban még többre van szükség. A Lux Aqua ezért három magasan fejlett technológiát használ, amely szavatolja az Ön vizének tisztaságát.

 

Tisztaság aktívszén szűrővel

Aktívszén szűrőink a vízautomatáinkon belüli higiéniarendszer elengedhetetlen részei. Gondoskodnak a tisztaságról, amit nem csak mérhetünk, hanem érezhetünk is.

Még a legjobb vezetékes víz is tartalmazhat olyan anyagokat, amikre nem szeretne rátalálni az ember, ha választhatna. Ezért az összes vízautomatába aktívszén szűrőt teszünk, amely a vizet megtisztítja a különböző szennyeződésektől és így az Ön egészségét védi. Egészen mellékesen így kiszűrünk sok olyan anyagot is, amelyek az illatot és ízt negatívan befolyásolják.

Erősebb védelem a  Firewall®-lal

Firewall® rendszerünk egy valamit teljesen egyértelműen megmutat: Még a legjobb technika esetén is javítható valami. Ezért nem maradtunk az általunk használt hatékony UV technológiánál, hanem továbbra is befektettünk a kutatásba és fejlesztésbe, és az innovációt szabadalmaztattuk. Munkánk eredménye egy olyan UV lámpa, amely közvetlenül a vízautomata kiadási pontján helyezkedik el, hogy eltávolítsa a baktériumokat. A folyáskor néhány milliszekundum már elegendő is ehhez.

BioCote® kiegészítő védelmet kínál

Azok között a higiéniai védelmi intézkedések között, amelyeket a Lux Aqua technológiával biztosítunk, a BioCote® nélkülözhetetlen. Ennek számunkra egészen egyszerű oka van. Ha az ember mindent megtesz azért, hogy a víz az adagolóból tökéletesen megtisztítva lépjen ki, azért is meg kell mindent tennie, hogy a tisztaságot az utolsó pillanatban ne zavarja meg semmi. Ezért minden egyes eszközön található egy olyan védelem is, amely a külső oldalon hat.

 

Olcsó, egyszerű használat

A Lux Aqua vízautomata jellemzően csökkenti fogja költségeit.  Mert Ön nálunk csak a vízadagoló bérletét fizeti - mást nem! Palackozott víz rendelése esetén végül nem csak magát a vizet kell fizetni. A víz és a műanyag palackok csomagolása, a különböző termelési folyamatok és a teljes szállítás is szerepel a számláján. Ez mind plusz költség, amit probléma nélkül megspórolhat.

Azért, hogy  a vízautomaták a lehető legalacsonyabb költséggel járjanak, közvetlenül a meglévő vízvezetékhez csatlakozunk. Így az elképzelhető legkedvezőbb vízforrást használjuk.

 

Tanúsítványok

Mi nem csak hiszünk vízautomatáink minőségében, bizonyítékunk is van rá. A Lux Aqua által forgalmazott vízautomaták számos nemzetközileg kiemelkedő tanúsítványt kaptak, amelyek a vízminőségért, biztonságért és környezet-tudatosságért kerültek kiadásra. És a fejlesztést még korántsem fejeztük be!

 

 

Ajánljuk ezeket a vízautomatákat

 

LA 2 vízautomata

Rendkívül csendes, használata egyszerű és kényelmes. A kiváló tervezés és a minőségi anyagok biztosítják a hosszú élettartamot és az energiatakarékos üzemeltetést. Ez utóbbi ellenére magas hatékonysággal tisztítja meg az ivóvizet.

 Tudjon meg többet

 

LA 1 vízautomata

Rendkívül csendes, használata egyszerű és kényelmes. A nagyméretű szimbólumokat megjelenítő kijelző könnyen értelmezhető és kezelhető. A kiváló tervezés és a minőségi anyagok biztosítják a hosszú élettartamot és az energiatakarékos üzemeltetést.

 Tudjon meg többet

 

Oldal tetejére

 
 

bővebb információ

Bővebb információ és ajánlatkérés:

Lux Aqua Hungária Kft.

Székhely: 1145 Budapest, Jávor utca 5/A
Adószám: 25425060-2-42

Telefon: + 36 1 883 21 37
E-mail: ajanlatkeres@lux-aqua.hu

 

Ajánlatkérés

Kérjen tanácsot szakembereinktől!