A Waterlogic előnyeiből mindenféle vállalkozás profitálhat. Így például minden ipari vállalkozásnak szüksége van arra, hogy munkatársai számára biztosítsa a friss ivóvizet. Nem beszélve az üzleti partnerekről és ügyfelekről, akik szeretnének egy frissítő italt kapni.

A vállalkozásokat szolgáló vízadagolók nem kevésbé fontosak a szolgáltatási szektorban, valamint az egészségügyi és gondozó intézetek is sokféle módon profitálhatnak a Waterlogic termékek használatából. A megbízható technika és az egyszerű használat a legnagyobb erősségekhez tartoznak, amelyek iránt minden egyes felhasználási területen érdeklődés mutatkozik

Minden vállalat számára fontos a költségek figyelembe vétele. Ez egy teljesítményhez kötött vízautomatával nem nehéz, mert az a házi vezetékkel a lehető legkedvezőbb vízforrást használja. Ezentúl egy vízadagolónak tiszta és így biztonságos vizet kell biztosítania a cégek részére. Gondoskodunk arról, hogy Ön mindkét igény össze tudja egyeztetni egymással.


Kedvezőbb mint a palackozott víz

Amennyiben Ön a vállalkozáson belül a palackozott víz vásárlását vagy egy cserélhető gallonnal felszerelt adagolót részesíti előnyben, az ivóvízért a szükségesnél jóval többet fizet. Mert az Ön által fizetett ár legnagyobb részének nincsen köze a vízhez.

Ön mindenek előtt a következőkért fizet:

  • Palackok (anyag és gyártás)
  • Palackozás
  • Szállítási utak

A Waterlogic-al Ön közvetlenül a vezetékből, megtisztítva kapja a vizet gombnyomásra. Vízautomatáinkért a cégek számára csak a havi bérleti átalányt számítjuk fel, amely tartalmazza már a rutinszerű szervizek költségeit is.


3 fokozatú higiénia rendszer

Vállalkozásoknak szánt vízautomatáink többféle technológiát is felhasználnak abból a célból, hogy Önt tiszta vízzel lássák el. Három síkon gondoskodunk a higiénikus végtermékről. Első helyen van a karbonszűrő, amely a víz alapvető tisztítását biztosítja. Kiszűri a szennyeződéseket valamint a klórt,  kiváló ízt biztosítva ezzel a víz fogyasztóinak!

A tiszta víz legfontosabb összetevője minden esetre az UV technológia, amelyet saját kutatásunk a hatékonyság új szintjére emelt. Szabadalmaztatott Firewall® rendszerünk közvetlenül a víz kiadási pontján helyezkedik el, ezért dolgozik olyan hatékonyan, hogy az UV fény az összes csíra  és baktérium 99,9999%-át eltávolítja. Ezt vízautomatáink legnehezebb körülmények között elvégzett labortesztjei bizonyítják.

Végezetül a cégeknél található vízadagolóinknak még a felülete is védve van a kórokozók és baktériumok ellen. Ezeket a BioCote® rendszer hatásosan semlegesíti. Ez fontos, mert a munkahelyeken a vízautomatát gyakran nagyon sok ember használja, így kívül baktériumok és vírusok ellen is kell védekezni.

 

Céges vízautomatákkal kapcsolatos szolgáltatások

Közel vagyunk az ügyfélhez és nagy hangsúlyt helyezünk a személyes kapcsolatra. Waterlogic munkatársaink a helyszínen tudnak tanácsot adni annak kapcsán, melyik vízadagoló passzol leginkább az Ön cégéhez.

Szolgáltatásunk azonban bőven túlmegy a tanácsadáson. Képzett technikusok kötik be a cégeknél a vízautomatákat és vállalják ezt követően az eszközök szervizelését. Minden hat hónapban kicserélésre kerül a szűrő és az UV lámpa annak érdekében, hogy biztosított legyen a technika állandó hibátlan működése.

 

Tanúsítványok

Mi nem csak hiszünk vízautomatáink minőségében, bizonyítékunk is van rá. A Waterlogic által forgalmazott vízautomaták számos nemzetközileg kiemelkedő tanúsítványt kaptak, amelyek a vízminőségért, biztonságért és környezet-tudatosságért kerültek kiadásra. És a fejlesztést még korántsem fejeztük be!

 

 

Ajánljuk ezeket a vízautomatákat

 

WL 2 Firewall®

A WL 2 Firewall® egy olyan modern vízadagolóban kombinálja az úttörő technológiát és a nagyszerű dizájnt, amely kristálytiszta vizet ad.

Tudjon meg többet

 

WL 3 Firewall®

A WL 3 Firewall® tökéletes minden területeken ahol magas a vízfogyasztás. Adja meg a munkavállalóinak a tiszta, friss és éltető vizet a jobb teljesítmény és a koncentráció jegyében.

Tudjon meg többet

 

 

WL 4 Firewall®

A WL 4 Firewall® egy olyan modern vízadagolóban kombinálja az úttörő technológiát és a nagyszerű dizájnt, amely kristálytiszta vizet ad.

Tudjon meg többet

 

Oldal tetejére

 
 

bővebb információ

Bővebb információ és ajánlatkérés:

Waterlogic Magyarország Kft.

Székhely: 1145 Budapest, Jávor utca 5/A
Adószám: 25425060-2-42

Telefon: + 36 1 883 21 37
E-mail: ajanlatkeres@waterlogic.hu

 

Ajánlatkérés

Kérjen tanácsot szakembereinktől!