Hogy az egyes cégek milyen vízadagolók iránt érdeklődnek, több tényezőtől függ: a vízminőségtől, az ártól és az ajánlattevő személyes szolgáltatásától. A Waterlogic az említett területek mindegyike számára csúcsminőséget kínál és még további előnyöket.

 

Vízautomatáink előnyei cégek számára

Mivel egy vízadagolóhoz egy cégre és alkalmazottakra van szükség, ez a palackos víz tökéletes alternatívája. Feltéve, ha az eszköz szilárdan csatlakoztatva van a vízvezetékhez olyan módon, hogy olcsón és hatékonyan működik. A Waterlogic modelljei az Ön vállalkozásának készpénzt takarítanak meg és ezentúl egy okos higiéniai rendszert kínálnak, amely nem hagy esélyt a baktériumoknak és szennyeződéseknek.


Vízautomaták minden típusú vállalkozás számára

A Waterlogic előnyeiből mindenféle vállalkozás profitálhat. Így például minden ipari vállalkozásnak szüksége van arra, hogy munkatársai számára biztosítsa a friss ivóvizet. Nem beszélve az üzleti partnerekről és ügyfelekről, akik szeretnének egy frissítő italt kapni.

A vállalkozásokat szolgáló vízautomaták nem kevésbé fontosak a szolgáltatási szektorban, valamint az egészségügyi és gondozó intézetek is sokféle módon profitálhatnak a Waterlogic termékek használatából. A megbízható technika és az egyszerű használat a legnagyobb erősségekhez tartoznak, amelyek iránt minden egyes felhasználási területen érdeklődés mutatkozik

Minden vállalat számára fontos a költségek figyelembe vétele. Ez egy teljesítményhez kötött vízautomatával nem nehéz, mert az a házi vezetékkel a lehető legkedvezőbb vízforrást használja. Ezentúl egy vízadagolónak tiszta és így biztonságos vizet kell biztosítania a cégek részére. Gondoskodunk arról, hogy Ön mindkét igény össze tudja egyeztetni egymással.

 

Oldal tetejére

 
 

bővebb információ

Bővebb információ és ajánlatkérés:

Waterlogic Magyarország Kft.

Székhely: 1145 Budapest, Jávor utca 5/A
Adószám: 25425060-2-42

Telefon: + 36 1 883 21 37
E-mail: ajanlatkeres@waterlogic.hu

 

Ajánlatkérés

Kérjen tanácsot szakembereinktől!