Aktív szénszűrőink a vízadagolóinkon belüli higiénia rendszer elengedhetetlen részei. Gondoskodnak a tisztaságról, amit nem csak mérhetünk, hanem érezhetünk is.
Még a legjobb vezetékes víz is tartalmazhat olyan anyagokat, amikre nem szeretne rátalálni az ember, ha választhatna. Ezért az összes vízadagolóba aktívszén szűrőt teszünk, amely a vizet megtisztítja a különböző szennyeződésektől és így az Ön egészségét védi. Egészen mellékesen így kiszűrünk sok olyan anyagot is, amelyek az illatot és ízt negatívan befolyásolják.

 

Aktívszén szűrők használatának okai

A szűréstechnikát nem véletlenül kerestük ki, hanem tudatosan nyúltunk az aktívszénhez. Finom struktúrájú, leköti a klórt,  vissza tartja az apró szennyeződéseket, és ennek ellenére rendelkezik azzal a tulajdonsággal, hogy átengedi az egészséges ásványokat és nyomelemeket.

 

Erősebb védelem a  Firewall®-lal

Firewall® rendszerünk egy valamit teljesen egyértelműen megmutat: Még a legjobb technika esetén is javítható valami. Ezért nem maradtunk az általunk használt hatékony UV technológiánál, hanem továbbra is befektettünk a kutatásba és fejlesztésbe, és az innovációt szabadalmaztattuk. Munkánk eredménye egy olyan UV lámpa, amely közvetlenül a vízadagoló kiadási pontján helyezkedik el, hogy eltávolítsa a baktériumokat. A folyáskor néhány milliszekundum már elegendő is ehhez.

Az UV adag nem kevesebb mint 40.000 mikrowattszekundum négyzetméterenként, ami valóban tekintélyes mennyiség és a legmagasabb A UV osztálynak felel meg.

Amennyiben a technika nem működne, kiegészítő biztosítékot ajánlunk Önnek. Amennyiben az UV lámpa nem működik megfelelően, Ön figyelmeztető jelzést kap, ill. az aktuális modellnek megfelelően a vízadagolás azonnal elzárásra kerül.


Firewall®: A laborok véleménye

Hogy mit is nyújt a mi újszerű technikánk, mi is egészen pontosan szeretnénk tudni. Több ezer laborteszt, amit független és tekintélyes intézetek végeztek vízadagolóinkon, mindent tisztázott: A Firewall® olyan hatékonyan írtja ki a baktérium csírákat, hogy a víz tisztasági foka nem kevesebb mint 99.9999%. És mivel mi ebbe nem akarunk belenyugodni, a fejlesztés folytatódik.

Közben ügyfeleinknek olyan terméksorozatot kínálunk, amely a Firewall® technológián alapul. Mert azok a fantasztikus eredmények amelyek ezzel az UV technológiával érhetők el, minden egyes felhasználási területen elérhetők kell, hogy legyenek.  A Waterlogic-nál meg vagyunk győződve arról, hogy az egészséges és tiszta víz semmivel sem helyettesíthető.


BioCote® kiegészítő védelmet kínál.

Azok között a higiéniai védelmi intézkedések között, amelyeket a Waterlogic technológiával biztosítunk, a BioCote® nélkülözhetetlen. Ennek számunkra egészen egyszerű oka van. Ha az ember mindent megtesz azért, hogy a víz az adagolóból tökéletesen megtisztítva lépjen ki, azért is meg kell mindent tennie, hogy a tisztaságot az utolsó pillanatban ne zavarja meg semmi. Ezért minden egyes eszközön található egy olyan védelem is, amely a külső oldalon hat.

A BioCote® egy szabadalmaztatott kiegészítő eszköz, amely olyan, higiéniára érzékeny területeken kerül évek óta alkalmazásra mint például a kórházak. Ez a technológia  exkluzív módon csak a Waterlogic vízadagolóin használhatók.. Így a vízkiadó környékének külső felületei is megbízható védelemben részesülnek a baktérium csírák támadásaival szemben. Az ezüst ennek kapcsán egy döntő alkatrész, mert az egy természetes antimikrobiotikum. Így vegyszerek alkalmazása sem szükséges a mikroorganizmusok ellenőrzése céljából.


Ezeket a csírákat védi ki a BioCote®

Listeria, MRSA, E. coli, Clostridium difficile, szalmonella és Pseudomonas: Ezek és több más baktérium veszélyesek az Ön egészségére és számos helyre befészkelhetik magukat. A jó hír: A BioCote® abszolút megbízhatóan kivédi az összeset.

Magasan fejlett UV technológiánkkal és megbízható szűrő rendszerünkkel együtt a külső csíravédelem képezi higiéniai rendszerünk három elemét. Ezzel elérjük azt a célunkat, hogy megvédjük a vizet egészen addig amíg a pohárba ér.

 

Oldal tetejére

 
 

bővebb információ

Bővebb információ és ajánlatkérés:

Waterlogic Magyarország Kft.

Székhely: 1145 Budapest, Jávor utca 5/A
Adószám: 25425060-2-42

Telefon: + 36 1 883 21 37
E-mail: ajanlatkeres@waterlogic.hu

 

Ajánlatkérés

Kérjen tanácsot szakembereinktől!