A Waterlogic vízautomaták több olyan technológiát egyesítenek, amely az Ön vízét kíméletesen tisztítja. Ilyen módon hatékonyan eltávolításra kerülnek a baktériumok és a kellemetlen ízanyagok.

Miért bízik meg bennünk olyan sok ügyfél?

Különösen értékeljük a beépített aktívszén szűrő, az UV fény és az eszközök kiadási területén lévő BioCote technológia által biztosított magas higiéniai normákat. Többszörösen tudtuk bizonyítani szenzoros próbákkal a víz semleges ízminőségét és mikrobiológiai vizsgálatokkal a csíramentességét akár tartós üzemben is.

Wrieden úr, Dr. Oetker Németország

 

A vezetékhez csatlakoztatott vízautomatákkal a Waterlogic új normákat honosított meg a technikában, dizájnban és tisztaságban. Ehhez szakembereink a kutatásban és fejlesztésben egy 3 fokozatú higiéniai technikát fejlesztettek ki, amelynek hatékonyságát független laborok több mint 7.000 tesztje igazolja. A szűrés, Firewall®UV technológia és az antibakteriális BioCote® felület egy  99,9999%-ban megtisztított vizet garantál – a friss ízért és az Ön egészségéért.
A Waterlogic rendelkezik az Ön közelében is képviselettel: Regionális szolgáltató állomásainkkal országos szolgáltatást kínálunk és közel vagyunk ügyfeleinkhez. Nem utolsósorban világszerte több százezer vállalkozás bízik a termékünkben.

Tanácsadás

Vízszakértőink szívesen segítenek Önnek az Ön cégéhez illő vízadagoló megtalálásában. A felállítási hely kiválasztásától az eszköz bekötéséig képzett munkatársaink állandóan az Ön rendelkezésére állnak.

  • Minden követelménynek megfelelő modellek
  • Személyes tanácsadás
  • Waterlogic technikus által történő bekötés

Lépjen kapcsolatba velünk

Szerviz és ellenőrzés

A telepítés után is folyamatosan törődünk az Ön ivóvízének minőségével. Technikusaink rendszeresen ellenőrzik a vízautomata funkcióit, és félévente szűrőt és UV lámpát cserélnek.

  • Tervezhető szervizintézkedés
  • Képzett technikusok
  • Nincs ügyfél által elvégzendő munka

Lépjen kapcsolatba velünk


A tökéletesség három lépése

 

Sok vízadagoló rendelkezik egyszerű szűrővel. A tiszta és csíramentes vízhez azonban még többre van szükség. A Waterlogic ezért három magasan fejlett technológiát használ, amely szavatolja az Ön vizének tisztaságát.

 

1. lépés: A szűrő

A víztisztítás elején a szénszűrő áll. Első lépésben eltávolítja azokat a szennyeződéseket, amelyeknek nincsen helyük az ivóvízben. Az olyan természetes és egészséges ásványok, amelyek a vízben találhatók, problémamentesen átjutnak a szűrőn és megmaradnak az Ön részére.

A szűrő többek között eltávolítja:

  • Vegyi anyagok, mit klór, benzol, herbicid stb.
  • Részecskék és lebegő részek
  • Egyéb illat- és ízkárosító anyagok

2. lépés: UV technológia csírák ellen

Az UV fény extrém hatékony a mikroorganizmusok elleni harcban - ezért használunk a Waterlogic-nál minden egyes vízautomatában UV lámpát. A szabadalmaztatott Firewall® technológiának köszönhetően fejlesztési részlegünk a víztartályban lévő eredeti UV sugárzási rendszert tovább tökéletesítette: A Firewall® rendszerben egy közvetlenül a vízkiadási helyen található UV lámpa gondoskodik a maximális biztonságról.

3. lépés: Külső védelem

A vízautomata külső oldala is gondoskodik a lehető legmagasabb fokú higiéniáról, mert a vízkiadó területének felületeit egy olyan BioCote® réteg védi-amely mikrobiológiailag hatásos és véd a baktérium csírák ellen. Így az Ön vize higiénikusan még biztonságosabb.

„A BioCote® kiegészíti a Waterlogic meglévő UV technológiáját és ügyfeleinek a víz kapcsán a legmagasabb fokú tisztaságot kínálja.“
BioCote® Ltd.

 

 

Tanúsítványok

Mi nem csak hiszünk vízautomatáink minőségében, bizonyítékunk is van rá. A Waterlogic által forgalmazott víz adagolók számos nemzetközileg kiemelkedő tanúsítványt kaptak, amelyek a vízminőségért, biztonságért és környezet-tudatosságért kerültek kiadásra. És a fejlesztést még korántsem fejeztük be!

 

 

Oldal tetejére

 
 

bővebb információ

Bővebb információ és ajánlatkérés:

Waterlogic Magyarország Kft.

Székhely: 1145 Budapest, Jávor utca 5/A
Adószám: 25425060-2-42

Telefon: + 36 1 883 21 37
E-mail: ajanlatkeres@waterlogic.hu

 

Ajánlatkérés

Kérjen tanácsot szakembereinktől!