Költséghatékonyság és takarékosság - számunkra fontos célok A Lux Aqua-val az Ön vállalkozása azonnal képes pénzt megtakarítani, mert teljesítmény központú vízadagolóink sok szempontból nyilvánvalóan olcsóbban dolgoznak mint a cserélhető gallonokkal felszerelt vízadagolók és sokkal alacsonyabb költséggel járnak mint a vizes palackok vásárlása.

 

Ilyen egyszerűen spórolhat.

Magas megtakarítási lehetőséget kínálunk Önnek, ez több pontban is megtapasztalható. Alapjában egy kérdésről van szó: A vizet közvetlenül és kedvezően a vezetékrendszerből akarjuk beszerezni vagy drágán akarjuk megvásárolni és szállíttatni?

A Lux Aqua-nál Ön a vízadagolókért csak havi bérleti díjat fizet és a vízhez közvetlenül a vezetékből jut. Vállalkozásában tehát tetszőleges mennyiségű vizet fogyaszthat anélkül, hogy a költségek az egekbe szöknének. Megspórolja az összes olyan költséget, amelyek a víz palackozása és szállítása kapcsán keletkezik - és ezek azok az okok, amelyek az árat végezetül tényleg megemelik.

Röviden: A vezetékes vízhez történő csatlakozás, amellyel a Lux Aqua vízadagoló dolgozik, az ideális megoldás a költségtudatosan dolgozó vállalkozások számára.

 

Oldal tetejére

 
 

bővebb információ

Bővebb információ és ajánlatkérés:

Lux Aqua Hungária Kft.

Székhely: 1145 Budapest, Jávor utca 5/A
Adószám: 25425060-2-42

Telefon: + 36 1 883 21 37
E-mail: ajanlatkeres@lux-aqua.hu

 

Ajánlatkérés

Kérjen tanácsot szakembereinktől!