A Lux Aqua  termékei számos előnnyel rendelkeznek, amelyek közt nem csak a friss íz és a kiemelkedő tisztaság tartozik. Ehhez járul még az, hogy vízadagolóink a környezet szempontjából is nyereséget jelentenek.

Ön vízvezetékéhez van csatlakoztatva, számos módon megakadályozhatja a természet fölösleges megterhelését. Gondoljon csak arra, hogy egyedül a palackok szállítása mit jelent a környezet szempontjából! Ehhez járul még a víz  költséges palackozása, a raktározás és még sok más.

Itt az ideje, hogy ez ellen tegyünk. Segítünk Önnek abban, hogy a palackos víz rendelésével összehasonlítva az Ön CO2 lábnyoma akár 72%-kal csökkenjen.


Így segít Ön a környezetnek

Nem csak a palackok használata vezet környezeti károkhoz, az elszállítás is minden, csak nem egyszerű. A ma általános műanyag palackok a szemétben végzik, így valódi környezet károsítók. A palackos vízről való lemondással segít bolygónkon.

A fenntarthatóság problémája a Lux Aqua-nál a munkafolyamatok során fontos szerepet játszik. Ahelyett, hogy egy kiselejtezett vízautomatát egyszerűen elszállítanánk, nézzük meg közelebbről, mely részeket lehet még felhasználni az összes erőforrás lehető leghatékonyabb felhasználása érdekében. Amit nem tudunk felhasználni, az újra felhasználásra kerül.

Aki a fenntarthatóságra gondol, a világot egyszerű módon teheti jobbá. Ezért dolgozunk a Lux Aqua-nál minden nap, minden egyes vízadagoló kapcsán és minden pohár víz kapcsán.

 

Oldal tetejére

 
 

bővebb információ

Bővebb információ és ajánlatkérés:

Lux Aqua Hungária Kft.

Székhely: 1145 Budapest, Jávor utca 5/A
Adószám: 25425060-2-42

Telefon: + 36 1 883 21 37
E-mail: ajanlatkeres@lux-aqua.hu

 

Ajánlatkérés

Kérjen tanácsot szakembereinktől!